srijeda, 13. siječnja 2010.

Cvijeće na svili

Od prvih poteza boje po svili ostala sam očarana prijelazima koji nastaju pri stapanju dviju boja. Kod slike na svili nikad ne možetete predvidjeti krajnji rezultat. Načiniti dvije iste slike gotovo je nemoguće. Ne možete odrediti koliko boje će kist upiti i do kojih granica će se boja razliti po svili. Ta neizvjesnost konačnog rezultata me tjera da iznova slikam iste motive.
Na svili najviše volim slikati cvijeće iako se drugima najviše sviđaju anđeli. Ovo su radovi koji su okvireni i već su na zidovima u mom domu.



Broj komentara: 7:

  1. A šta da kažem osim - fantastično!

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako ti ovo dobro radiš. Nekada sam i ja slikala male motive na svili za čestitke....i znam za to da nikada ne znaš krajnji rezultat ali isto tako znam da je vrlo zahtjevan rad...bar je meni bio.
    Ovo je krasno....
    LP,Phoenix

    OdgovoriIzbriši
  3. prelijepe su ti slikice :)
    u ovome se nikad nisam okušala ali volila bih....samo me strah rezultata :p

    OdgovoriIzbriši
  4. Još jedna stvar koje nikako da se primim. Goga, slike su naprosto predivne!

    OdgovoriIzbriši
  5. Rad na svili jest zahtjevan, ali veseli. Iris nema straha od rezultata. moj prvi rad mi je jako drag zbog iščekivanja kako će na kraju ispasti. Ukoliko te zanima mogu, kad uhvatim vremena staviti kraći tutorijal.

    OdgovoriIzbriši
  6. ajoj, ajooooj! slike su fenomenalne! Predivan rad! Svaka čast! Netko ovako dobro ne bi naslikao ni na papiru, a kamoli na svili!

    OdgovoriIzbriši
  7. Slike su predivne! Što da drugo kažem :)

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails