subota, 21. travnja 2012.

Poduzetan mladić

Prošle godine je imao nekakvu virozu od koje ga je jako boljela glava. Tako jako da nije mogao gledati crtiće. I šta da radi dok smo mi na poslu, a on jadniče sam doma. Neće valjda čitati knjige???
"Nauči ti mene raditi nešto s iglom i koncem", kaže mladić kao da je to tako jednostavno izvesti. Naučila sam ga raditi lančiće s heklaricom. Dok sam se vratila s posla napravio je desetmetarski crveni lanac (on to zove heklanka). I sestru je podučio kako se to radi pa su njoj napravili narukvicu manjih dimenzija. I još jednu zelenu narukvicu za prijateljicu.
Ove godine je odlučio napraviti sebi dvije narukvice koje mu pašu uz majicu koju je nosio taj dan.
A onda su počele narudžbe. Dovodio je doma gomilu djece koji su pred stanom u hodniku birali konce od kojih žele da im budu narukvice. Susjedi su otvarali vrata da vide kakva je to buka. Išla sam u školu na informacije i presretala roditelji s pitanjima znaju li oni za taj biznis. Svi su bili upoznati s tim i svima je to bilo OK. Čak i razrednici. To je bio njihov znak raspoznavanja i baš su frajeri kad stave narukvice i zafrču rukave da se vidi.








Da ne duljim više, zaradilo se dosta novaca. Čak je kupio jednu štrenu sam OD SVOJIH NOVACA. Nisam mogla vjerovati što sve klinci vole.
 

Broj komentara: 10:

  1. :) odlično, moj je imao fazu vezenja goblena hehehee

    OdgovoriIzbriši
  2. Pravi poduzetnik kreativac :)) Svaka čast

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne vem, kdaj sem nazadnje brala tako zanimivo in tudi ganljivo pripoved. Bravo, mali nadebudnež naj samo nadaljuje v tej smeri :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Negdje treba početi i onda od prijatelja dobiti povratnu informaciju. Bravo za ekipu.

    OdgovoriIzbriši
  5. Svaka čast frajeru, a ja još ni heklericu ne znam držati!!!Odlična fora ,neka dijete zarađuje na pozitivan način.Svaka pohvala:)):))

    OdgovoriIzbriši
  6. Ma bravo za mladića,zbilja sam oduševljena da djecu u vrijeme virtualnih igrica,interneta ovakve stvari uopće interesiraju i da ih ovako uspješno rade,divno!:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Uvek mi bude drago kada čujem/pročitam ovakvu priču. Svaka čast!

    OdgovoriIzbriši
  8. aaaahahahaha... odlično! Bravo mamin sinko!

    OdgovoriIzbriši
  9. Ajooooj, baš dobro :D
    Kreativni dečkić :D

    Pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  10. Kod klinaca je lako proširiti neki brend. A meni je preslatko to da se jedan dječak za interesirao za heklanu! :)

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails