srijeda, 8. lipnja 2011.

Još ulaganja

Još uvijek ne mogu ostaviti komentar na blogu. Nadam se da nisam jedina kojoj se to događa. Slijede odgovori na vaše komentare: Lenka vjerujem da endlerica radi dobar rolo porub. Ako ti tako kažeš :)). Nisam probala.
Otkriće: endlerica reže, porubljuje i spaja. I to je to. Prvo sam se razočarala. Radi samo to za tako puno novaca. Međutim, kad pogledam taj uredni porub, nije mi žao novaca. Teško mi se prešaltati s Danči na Bernči jer papučice nisu isto osjetljive.
A sada o novim ulaganjima. Nakon tečaja OS, odmah u ponedjeljak, odjurila sam kupiti boje i kist. prvo nisam pronašla boje proizvođača koje smo koristili na tečaju. Šmrc. Sve sam kupila u Likumu. Nekako vjerujem da su kvalitetni. Tri kista sam platila zajedno preko 100 kunića. Sad ih jako pazim. Šteta bi bilo da se na njima stvrdne boja.








Broj komentara: 14:

  1. ajme što su dobre vitice... zeleno na bijelome...
    a šta ti pričaš? kako bi se mogla stvrdnuti boja na kistu ako ga koristiš?

    OdgovoriIzbriši
  2. Koja si ti vrijednica! Sad sam totalno u depresiji, apsolutno ništa nisam probala od onda :(( uh, morat ću se popraviti. Vitice i lišće ti je za deset

    OdgovoriIzbriši
  3. Gotovo je...sada više nema ni povratka ni kraja!Barem više neće biti sve u bijelo,hihhihi!Ajmo dalje!

    OdgovoriIzbriši
  4. skupi kistovi, ali vrijedilo je, prekrasno :) :)

    OdgovoriIzbriši
  5. I ja imam problema s Blogerom.Probaj da ga otvoris u drugom browseru.Meni recimo nece da otvara sve fotografije u Mozilli Firefox-u, dok mi preko Internet Explorera sve ucitava.Probaj!
    A sto se endlerice tice, cudi me da nisi znala ili da ti neko nije rekao da ona nije masina za sivenje vec za porubljivanje i secenje.Divna je to masina,svakako je treba imati ako se moze.Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  6. bravo za endlericu,iako prvi put cujem za nju,ja poznajem samo bagaticu i singericu. sto se boja tiće,slične imam i ja i super su. nadam se da od novih kistova izaci puno malih/velikih remek djela.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ovo bijelo zeleno je predobro:)Svaka čast:)

    OdgovoriIzbriši
  8. Kako si krenula potrošit će sve kunice :)))
    Al to je tako, netko se voli lijepo odjenuti, netko voli putovati, netko voli fino papati, a netko pak da i zadnju kunu za dobar kist...hehe...neka...sad imaš i endlericu i boje i kistove, samo još treba raditi, a ne sumnjam u to :))) Uživaj u svojim novim igračkama!
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  9. Ne znam kada sam poslednji put sebi kupila nesto od odece i sve mi je skupo, ali zato boje cetkice,salvetice i sve ostalo ( znas i sama)uvek kupim i za to se uvek nadje.Predivni su ti radovi, a Vi OS-erice....tako Vam se divim.Pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  10. Divno je što si nabavila novi materijal, i radovi su prelepi, lepota i elegancija jednostavnosti!

    OdgovoriIzbriši
  11. Radovi su odlični....nemoj žaliti što si malo više platila, ali sad si mirna dugo vremena. Pusa i jedva čekam da vidim još!!! :)))

    OdgovoriIzbriši
  12. Meni se je isto zgodilo s koementarji in sem morala iti na drugi brskalnik. Prej sem imela IE sedaj sem na Firefoxu in lahko zopet normalno komentiram. Poskusi menjati brskalnik.

    OdgovoriIzbriši
  13. Odličan ulog..radovi su baš predivni stvarno ti se isplatilo:)

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails