nedjelja, 26. rujna 2010.

Samo 100 kuna

Odmah na početku objavljujem da ništa ne prodajem. Želim pokazati što sam kupila na omiljenom izletištu. Naravno, na Hreliću.

Cijeli komplet sam platila 100 kn (nisam sve kupila isti dan).

Ovaj ormarić sam platila 70 kn. Isti dan Željka je kupila svoj ormarić. Dakle, kako smo samo izgledale dok smo teglile namještaj prema autu. Slikala sam nas mobitelom i još imam te slike. Vlasnik je unutrašnjost i "leđa" dobro natopio nekakvim smrdljivim uljem (za zaštitu). Zbog toga je ormarić morao provesti pola godine u garaži.

Ormarić je dosta star. Boja je jako ispucala, ali mi se takav baš sviđa. Ne želim ga mijenjati i dotjerivati.

Ovaj heklani uradak kupila sam za 10 kn. Ustvari, kupila sam tri miljea, koji su rađeni od jako tankog konca.

...krupni plan ako netko želi "skinuti mustru"...

Mozaik-svjetiljka koju sam platila 20 kn. Jako je dobro očuvana i daje prekrasne obrise kad zapalim lučicu.

I sad netko hoće zatvoriti Hrelić. Ne mogu nam to učiniti, zar ne?

Broj komentara: 16:

  1. prekrasan ormarić Goga!!!
    Ja ne vjerujem da će zatvoriti Hrelić, ali kod nas se nikad ne zna.
    Pusa iz Rijeke.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ormarić je čisto savršenstvo!!! Izgleda kao da je ljubičasta podloga, pa cracle, pa zeleno, kao da je svježe uređen za ovaj post... a kad ono, star je i prastar i prekrasan... Držim "palčeve" za Hrelić...

    OdgovoriIzbriši
  3. Ako zatvore legalni Hrelić, bude neki polulegalni, kao s burzama knjiga u školi, tj. pred školom haha
    Odličan ormarić, divna boja i apsolutno obožavam vidjeti pravi craquelle, tj. onaj nastao zbog same boje, vremenskih uvjeta i prolaznosti :)
    Crackle uzorci su svuda oko nas, od stolaca na tramvaja, naljepnica na izlozima do zebri na asfaltu, a ovaj je famozan!

    OdgovoriIzbriši
  4. Isuse, Goga! Pala sam u nesvijest. Pogled na ovaj komplet mi je povećao tlak (ali u pozitivnom smislu). Adrenalin mi je skočio ... oprosti, ali se ne mogu zaustaviti ... I sad netko hoće zatvoriti taj raj za starudiju? Pa kaj da odem u Magma home ili Living i da se cjenkam s prodavačicama? Moram još par puta pogledati fotkice, da se "nafiksam". Puuuuuuno pozdrava, uljepšala si mi dan (ali ne onako kako Eastwood misli).

    OdgovoriIzbriši
  5. Ovo je mrak! 100 kn?!? Nema šanse! Ova zelena je sjajna boja i ormarić je savršen! Vidjela sam "kod Sandre" post o zatvaranju Hrelića i nadam se da se to neće dogoditi inače ćemo se morati zaprijetiti decoupagiranjem Markovog trga! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Evo mene opet, Goga. Morala sam nekoliko puta gledati uvećane fotkice, jer ovaj je komplet naprosto neodoljiv. Iako u fazama, ali ovaj ulov je za nobela :))

    OdgovoriIzbriši
  7. Blago vama kad imate hrelić...izvor materijala,dok se mi ostali snalazimo po starim tavanima:-))

    OdgovoriIzbriši
  8. Odlični stari predmeti za malo love...dobro je kad dođu u prave ruke i tako se spase od propadanja!

    OdgovoriIzbriši
  9. jao, ne znam šta mi se više sviđa! predivan je i ormarić i svjetiljka, ali srce me zabolilo malo kad sam vidila da se milje prodavao za 10kn, koliko je tu truda uloženo... a za Hrelić se ja ne brinem, ima 5 godina da stalno čujem da će ga kao zatvorit, ali nema šanse da će svi oni ljudi jednostavno prestat prodavat, u najmanju ruku će se preselit. iako ja bih najviše volila da se kod nas uhvati tradicija garage sale-a :)

    OdgovoriIzbriši
  10. jao kad se sjetim onog smrada...
    ali isplatio se i smrad i nošenje ormarića do auta, ajme kako smo se iskilavile ali smo se ludo zabavile i nauživale. bio je to izlazak za 10. ma samo nek nam probaju zatvoriti naše igralište. odmah dižemo revoluciju.

    OdgovoriIzbriši
  11. Ormarić, mozaik svetiljka i milje, sjajno izgledaju u kompletu. Koliko god da koštaju sjajan su deo prostora....Hvala što si svoju radost kupovine podelila sa nama!

    OdgovoriIzbriši
  12. ormarić je totalni m rak...kakav crackle!!!!....nema u trgovinama hobby materijala proizvoda koji može napraviti ono što može priroda...))
    M....

    OdgovoriIzbriši
  13. Ti si pravi lovac na blago:)))
    Posebno mi se svidja ormaric i ta zelena boja, savrsen je.
    Imas lijepu, novu pozadinu.
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  14. Ja moram što prije posjetiti taj Hrelić jer ako se zatvori (a iskreno se nadam da neće) mislim da ću se živa pojesti od muke i srama jer nikada nisam bila tamo;)! Prekrasno! Pusa.

    OdgovoriIzbriši
  15. A ja i dalje ne vjerujem da si za sve to dala 100 kuna...? Goge, izvrsna si! Ako ponovno odem, morat ću te povesti sa sobom. Haha, ma, odličan shopping! Sve ti lajkam!

    OdgovoriIzbriši
  16. Ovo je fantastično!San snova.Da je meni jedan takav.Ma što jedan,sto takvih.

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails