utorak, 3. siječnja 2012.

Poklon ili polupoklon

Većina kreativaca pokušava osmisliti i izraditi sve od A do Z za svoje uratke. Tako smo naučili raditi etikete, privjesnice, vizitke, vrećice za pakiranja, pečate i druge sitnice. Često mi se događa da nakon godinu dana netko od prijatelja prizna da ima mog anđela na svili, ali još ga nije uokvirio. I čeka tako anđeo bolja vremena jer okviri su skupi. Upravo zbog toga počela sam dekupažirati okvire, a onda ni to nije uvijek najbolje rješenje, jer se salvetica ne slaže s bojom zida. Teško je i izabrati klasičan okvir za nekoga.

U posljednje vrijeme uokviravanje mojih anđela prepustila sam stručnjacima (Staklo design, http://www.staklodesign.hr/)  koji jako dobro rade svoj posao i vrlo su susretljivi.
Radi se o obrtu s dugom tradicijom. Iznenadila sam se cijenom budući da sam često "masno" plaćala okvire. 

...polupoklon...
...poklon...
...polupoklon...

...poklon...

...polupoklon...
...poklon...

Broj komentara: 10:

  1. Okviri su odličan način isticanja ljepote slike ali imaš pravo teško je svima ugoditi. I što reći nego da će svaki rad naći put do srca onoga kome je namijenjen.

    OdgovoriIzbriši
  2. lijep blog ima kod tebe lijepih stvari,pozdrav,drago mi je da sam te pronašla

    OdgovoriIzbriši
  3. Kao polupokloni su stvarno lijepi aliiii...tako uokvireni, sasvim druga priča, jednostavno su prekolijepi..!!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. U pravu si, puno toga smo naučile u ovim blogerskim druženjima, a svaka slika bez okvira je poluproizvod i samo dobro izabrani okvir može sliku učiniti još ljepšom! Ovi okviri su super, a sad idem vidjeti cijene i iako sam za tvog (svog) anđela na svili sama obojala okvir, vidim da bi mogao zasjati u nekom novom!
    pusa

    OdgovoriIzbriši
  5. Je, teško je drugima udovoljiti, pa je neutralan okvir odličan izbor. I da, ti okviri su stvarno danas skupi, ne znam više što nije skupo.

    OdgovoriIzbriši
  6. Imaš pravo, bez okvira je stvarno svaki poklon polupoklon, a ovako kompletni tvoji su anđeli savršeni:)))

    OdgovoriIzbriši
  7. Meni su tvoji anđelići divni, predivni i s okvirom i bez njega...naravno ovi okviri se odlično slažu s malim ljepotanima.

    OdgovoriIzbriši
  8. Okvir daje stvarno poseban štih, i ručnom radu daje na dodatnoj vrijednosti. Vidi se. Hvala ti i na korisnoj informaciji o ovoj radioni. Uvijek je dobro znati gdje se i što može povoljno ali i kvalitetno nabaviti.
    Pusa :))

    OdgovoriIzbriši
  9. Divni su radovi, to i jeste ono najvažnije.
    No, bez dobrog okvira, ne ide.
    Drago mi je da si našla dobro rešenje.
    Na žalost, često smo prinuđeni da jedni drugima šaljemo, kako kažeš, polupoklone, jer uramljen rad, često utrostručuje troškove poštarine, carinska taksa se tada ne može izbeći, što nas košta više od rama. nadam se da to svi razumemo, ja se mnogo radujem radu, slici, i bez rama, jer razumem. Nedavno sam dobila četiri slike, sama ću ih dati na uramljivanje.
    Želim ti srećnu Novu Godinu!
    I volela bih da skineš slova provere, ne znam čemu služe! Provera komentara je u redu, ali slova...

    OdgovoriIzbriši
  10. Prelijepi radovi,naravno i okvir je bitan,a cijene im stvarno znaju biti previsoke!

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails