petak, 29. srpnja 2011.

Keramika - stari radovi

Još ćete se načekati novijih radova. Razlog - kiša. Svi radovi su u garaži. Ako ih želim slikati moram ih iznijeti van. Ali me sprečava ova kišurina. Zato sam poslikala malo keramike koja je nastala nekad davno (neki su iz ´98., a neki iz 2001.)  Riječ je o vazama. Poslikala sam ih sa svih strana. Možda sam pretjerala s naslikavanjem, ne zamjerite.
















Broj komentara: 15:

  1. Makar su stari radovi, vrlo su lijepi radovi :)

    OdgovoriIzbriši
  2. predivni su radovi ja vaze obozavam i uvjek mi ih je malo

    OdgovoriIzbriši
  3. Ma ovakvih fotki nikada dosta.Umjetnost!

    OdgovoriIzbriši
  4. HOLA!!!!MUY RUSTICO Y PRECIOSO!!!! MUY BONITO. BESOS DESDE CADIZ. ESPAÑA.

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasni radovi,ovo je stvarno posebno divno:)

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni je novo, jer si ih prezentirala, hvala na pohvalama, pozdrav. Loredana

    OdgovoriIzbriši
  7. Aaa, koji lijepi radovi, ti si stvarno "stara" keramičarka!! I nisi uopće pretjerala, vazice su tako slatke i odlično napravljene, užitak ih je pogledati..
    Ako sam dobro shvatila, više se ne baviš keramikom, šteta jer zbilja lijepo radiš:))

    OdgovoriIzbriši
  8. Nisi pretjerala s naslikavanjem, jer bio je užitak gledati ih i diviti im se! Iako se ne razumijem u keramiku sigurna sam da za ovako nešto treba puno truda ali i znanja! Predivne su sve vazice, a bijeli cvjetovi im daju veselu notu!
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  9. Nemam riječi Goga, mislila sam da znam sve s čime se baviš ili si se bavila ranije ... i mene zanima zašto se više ne baviš keramikom, ovo su zaista jako lijepi radovi.
    Pozz:))

    OdgovoriIzbriši
  10. nisi u ničemu pretjerala, slike su ti prekrasne, a radovi još savršeni :) :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Nema preterivanja ni u cemu, i mi smo ti koji hocemo ili necemo da ucestvujemo i tacka, ovo je tvoj teren draga i tvoja bina :))),a ti odlicno radis svoj posao. Nema opterecivanja sa tim, blogovi jesu za tako nesto. A ja se odusevila tvom umecu, ovakve divote nigde nisam videla, ostade mi srce tu u njima. <vidis kako sama mrdaju sada...disu. ;) Hvala ti na lepom komentaru na mojoj bini..kisss

    OdgovoriIzbriši
  12. Jos jednom sam se vratila, rekoh ja da mi srce u njima lupa. Zaista imas dara za ovako nesto, a mene ove stvari jako, jako zanimaju, bas kao i moke pruce. Ja nisam isla u potragu za glinom jos, a cula sam da ima u drugih masa, mozda se trebam malo ugledati na vas keramicarke, ali prosto zivim u oazi pruca, priroda mi ih daje i ja prosto ne umem da ih ne primetim. Sada i ovo slikanje mi nocu stalno kuca na vrata, ko sta radi, ja samo sanjam slike i sva sam puna energije, prosto vibriram, tako da me prsti ne znaju zaboleti nikada i oni su se uskladili. Operaciju koju sam imala me me je malo ometala ranije u radovima sa prucem, ali zato slikanje nije tesko, bar za mene. .... i znam jedno, da se nikad vise necu razboleti, pronasla sam kljuc zdravlja.

    OdgovoriIzbriši
  13. Bez obzira kada si ih napravila jako su mi će-će!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  14. Preljepi radovi! Puno truda i volje.Predivno za poklon. Pozdrav od Ljiljane.

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails