petak, 7. siječnja 2011.

Par sitnica...

 Dok sam pripremala stvari za njihove sajmove i svoj prvi HM festival izvukla sam kutije koje pregledavam svakih par godina i u njima pronašla sitnice na koje sam gotovo zaboravila. Pa sam ih malo i poslikala. U međuvremenu sam ostala bez nekoliko komada. E, to najviše volim. Kad se nekome svidi nešto što je već zaboravljeno.
 Držač poruka (ovo je moj izum i napravila sam ih valjda stotinu - kako se samo hvalim). Prvi primjerci su nastali prije sedam godina. Na staklenoj podlozi je dvokomponentnim ljepilom zalijepljena savijena žica. 
 Za slučaj da ne znate na kojem ste blogu tu su poruke. Inače ih doma koristim kao držače slika (moje djece). Prvi primjerci su bili zalijepljeni na kamenu kojega sam pofarbala i malo oslikala.
 Broševi od fima i keramike. Podloga je od keramike (zbog uštede na fimu). Omiljeni motivi su mi ružice i kale. Plave ružice su od prvog fima kojeg sam koristila (nastalo prije deset godina ?!!).




Bijeli anđeli od keramike. Oni "izlaze" iz kutije svake godine za Božić. Radim ih i od glinamola i drugih masa, ali su takvi krhki.
P.S. Znam da sam danas puno pisala, ali se nadam da vas nisam zadavila. Željka će biti ponosna na mene. Uvijek mi prigovara da premalo pišem.  I tko sutra ima rođendan (nisam ja u pitanju).

Broj komentara: 12:

  1. Vidiš kako godine lete, a predivne "sitnice" ostaju, neke u sjećanju, neke da im se još uvijek divimo...
    Ovi su ti držači odlična stvar, baš zgodno za fotografije... a keramički anđeli su prekrasni!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Držači su jednostavno PREESAVRŠENI....
    A brošeki su zaista preslatki!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisi nas "zadavila" sa svojim pisanjem, već suprotno, bio je užitak čitati tvoj post! Držači su stvarno super, cvjetići, broševi, anđeli...sve je jako lijepo :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepi izdelki in prav je, da se jih vsake toliko časa vzame v roke in ob njih obuja spomine :)). Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisi pogrešila, eto, ja prvi put vidim ove držače i oduševili su me, toliko da bih volela imati nekoliko komada, ali problem su pošte, carine i ostale gluposti, nedostatak načina plaćanja ...
    Žao mi je što u prevelikoj ljubavi prema rukotvorinama, pokušavam da pratim puno, puno blogova i foruma, pa ne stignem na svaki redovno, često propustim po nešto, a razgledam skoro svako veče po par sati, na užas moje porodice.
    Želim ti sve najlepše!

    OdgovoriIzbriši
  6. "Za početak" - je li to možda tvoj blog ima rođendan? Joj ako sam fulala !!!!!!!
    Bez obzira, sve najbolje, od srca :))
    Baš je dobro izvlačiti stvarčice od ranije i prisjetiti se kako su nastale, što se tada dešavalo, sjetiti se nekih drugih situacija ...
    Ti da daviš? Molim? kaj god!
    Pusa velika :))

    OdgovoriIzbriši
  7. Prekrasno. Obožavam zaboravljene stvari koje su ponovo "oživjele".

    OdgovoriIzbriši
  8. Izum ti je stvarno sjajan! Bravo! A i ostali radovi iz tvoje radionice mi se sviđaju! Anđelčići dakako među prvima! :)))

    OdgovoriIzbriši
  9. drzaći su odlični kao i svi ostali davno zaboravljeni radovi. ljepo sto si ih ozivjela i pokazala na blogu

    OdgovoriIzbriši
  10. Slucajno videh ove divne drzace i odusevih se !!!!!!!!!!!! stvarno su prelepi, pokusacu i ja to probati, ali nisam sigurna da cu uspeti. Hvala na divnoj ideji a i ostali radovi su ti fenomenalni

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails