petak, 30. travnja 2010.

Štrikeraj

Prije par dana su mi pod ruku došle vestice koje sam radila prije više od deset godina za svoju djevojčicu. Nekako u isto vrijeme me jedna malo veća djevojčica (zvat ću je Kike) pitala znam li ja štrikati??? Znam, ali ne stignem se baviti štrikerajem. Kad budem penzijonerka počinjem štrikati i plesati :)))



Broj komentara: 14:

  1. Draga Goge ti si svestrana i strikati znas, bravo, vestice su slatke

    OdgovoriIzbriši
  2. Juuuuj, baš su dobro ispale ove male vestice! Jako dobro, Goge! Sa cvjetićima si me oborila! Predobri su!

    OdgovoriIzbriši
  3. ko boš penzionerka :))) joj, kaj vse bomo takrat počele, kajne? no, bolje, da pričnemo kar takoj, da nam čas ne uide:)

    krasno pletenje. gledam in gledam vzorček, bolj gledam, bolj nič ne vem, samo to, da se mi zeloo dopade:)

    OdgovoriIzbriši
  4. joj koje lijepe vestice. .i meni je mama štrikala sve i svašta kad sam bila mala.

    OdgovoriIzbriši
  5. Hm, mislim da znam o kojoj Kiki govoriš - i mene je pitala isto, ali ja sam totalna nula za bilo kakve šivačke i pletačke rukotvorine, a vidim da tebe ide fantastično. Nadam se da si barem malo uputila našu Kiku u tajne vune, igala i inih stvari jer mi se čini da je zbilja zagrijana, a ja još nisam pronašla kamo bih je uputila da se izvješti.

    OdgovoriIzbriši
  6. Nemoj da čekaš penziju, kreni odmah! Ide ti od ruke!

    OdgovoriIzbriši
  7. Vratila sam se s Bundeka okupana suncem i osvježena dimom s roštilja. Dan kao stvoren za ležanje na dekici na travi. E, da mi je još netko napravio ručak bio bi to jako dobro proslavljen praznik rada. I usisao naravno.
    Ivana, vjerojatno govorimo o istoj Kiki. Naravno da ću joj pokazati kako se štrika, već smo dogovorile radionicu u garaži. Šala, šala. Još kad sam objasnila da i slavne glumice štrikaju, možda se pridruži još netko.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ako Kika usvoji bar upola tvojih pletačkih sposobnosti, bit će prava maherica! Svaka čast , Goge!

    OdgovoriIzbriši
  9. i ja sam nekada štrikala, pa sam prestala, i rado bih opet. hm.. mislm da ja neću čekati penziju. a nemoj ni ti jer s kime ću razmjenjivati mustre? i... mogu li i ja doći u garažu?

    OdgovoriIzbriši
  10. Naravno da možeš doći u garažu. I sama znaš koliko imam stolaca s glomaznog. I onaj veliki stol koji čeka obnovu. Ma još ćemo napraviti garaža parti :))

    OdgovoriIzbriši
  11. Krenite krenite, prije mirovine, skupljajte uzorke, vježbajte ruke, iskažite se na svim područjima ručnog rada i kreativnosti, vjerujte mirovina i godine će brzo stići, najteža je zadnja godina, sada brišem mjesece, iza godišnjeg tjedne, a u 12 dane. Šestica je tu a i 38 i plus godina rada. Velika pusa. Loredana.

    OdgovoriIzbriši
  12. Evo i Kike došla vidjeti o čemu se tu radi. :)
    Ostala sam iznenađena otkrivši kako je moja draga profesorica tako svestrana. No, nadam se kako ćete zaista organizirati nešto u garaži kako bismo i mi znatiželjni ponešto naučili.
    Pozdrav mojim profesoricama! :)
    P.S. Vestice su krasne, svaka Vam čast.

    OdgovoriIzbriši
  13. Dodajem komentar samo da ih ne bude 13. Drago mi je da je Kike navratila.

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails